Retourbeleid

Ongedragen artikelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Als we een indicatie hebben ontvangen dat uw artikel op de bestemming is aangekomen en er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.  

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.  

Restitutie (indien van toepassing) Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om je te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u bent goedgekeurd, storten we u terug op uw bank- of PayPal-rekening of nemen we contact met u op voor een BTC-adres of Lightning-factuur, waarna uw terugbetaling wordt verwerkt.

Versturen

Om uw product te retourneren, dient u een e-mail te sturen naar retour@awesomeshirt.nl en wij zullen u instructies geven. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel.